You are currently viewing Du får bedre resultater ved en hurtig hjemmeside

Du får bedre resultater ved en hurtig hjemmeside

Det er noget, der har stor betydning af mange grunde. Altså hvor hurtigt din hjemmeside eller website loader i browseren. Af mange grunde skal du have en hurtig hjemmeside.

Svært at undvære

Stort set lige meget hvilken virksomhed du driver eller om har en organisation med det ene eller andet formål, så er det svært at undvære et website. Det er enten det perfekte visitkort, hvor I kan vise jer frem, men kan også være der at dine varer sælges eller der kan køre andre funktioner på sitet. I skal have et website, og så har det stor betydning hvordan den virker til det ønskede formål.

Brugeroplevelsen

Det er ren spildtid at vente på at et website kommer frem. Det er meget få, der har lyst til at bruge deres tid på at vente. Og de fleste vil hurtigt klikke videre, hvis tiden bliver for lang. Ske det, så har du mistet en potentiel kunde. Det er ingen virksomheder eller andre interesserede i.

Google-optimering giver flere kunder

Ud over at holde på de potentielle kunder, der kommer ind på dit website, vil du helt sikkert også gerne have flere til. Det kan du få ved at komme højt op i de Google-søgninger, der går på de varer, som du kan tilbyde. Det er en lang række elementer, der gør at du kan komme højt op i søgninger. En er dem er hastigheden på dit website. Google bruger dette som et parameter. Så endnu en grund til at hastighedsoptimere dit website.

Hvordan gør man?

Der er en række ting, der kan gøres, hvis du ønsker at lave hastighedsoptimering på dit website. Det er først og fremmest koden bag websitet, der har betydning for hastigheden på sitet. Denne kode skal tilpasses og udvikles efter bedst mulig evne. Desuden er foto på sitet et vigtigt element i forbindelse med hurtigheden, når der skal loades. Desuden skal der være fokus på den server hardware, hvor det pågældende webhotel er placeret.

Ekstern hjælp kan give mening

Man kan ikke have alt viden intern i sin egen virksomhed. Derfor er der i flere tilfælde et oplagt valg at få hjælp af eksperter. Det kan give mening at få eksperter til at hjælpe med at få en hurtig hjemmeside. Og priserne for at få udført arbejdet frem mod dette er faktisk til at overskue.