You are currently viewing Glem ikke kontoret som online iværksætter

Glem ikke kontoret som online iværksætter

Som online iværksætter med et eller flere webprojekter i søen, kan man godt glemme alt om sine fysiske omgivelser. Man skal dog ikke undervurdere at være omgivet af inspirerende omgivelser, hvor man elsker at møde ind hver dag. Tænk nu, hvis du en dag fik medarbejdere. Skal du lokke de rigtige online folk til din virksomhed, kræver det, at du har nogle fede rammer. Men hvad kunne det for eksempel være? Det kan være svært, men der er et par klassiske ting, der altid er et hit. Læs artiklen her og få et par gode råd til at skabe inspirerende og motiverende omgivelser.

Bordfodbold
Et bordfodbold er uanset hvilken branche, du arbejder i en sand klassiker. Alle elsker et godt gammeldags spil bordfodbold, og ikke nok med til at det er med at til at give mere motiverede og gladere medarbejdere, så kan det faktisk også være med til at styrke sammenholdet i virksomheden, da man kommer hinanden ved på en anden måde. Der vil hurtigt blive skabt nogle interne krige, og der vil være noget at tale om til frokostbordet!

Inspirerende og motiverende arbejdskroge
Selvom du som online mand er meget bundet af din computer, kan det være rart at skifte lokation med computeren en gang i mellem. Derfor kan i med fordel lave nogle hyggelige arbejdskroge. Det kunne være nogle paller, eller måske nogle sofaer. Er det ikke noget, som i i virksomheden ikke selv er i stand til at udføre, kan i altid få en lokal tømrermester ud. Er i bosat i Århus, kan det være en rigtig fin idé at indhente tilbud på tømrer i Århus. Prøv også med nogle bøger og eventuelt nogle plakater med citater fra nogle spændende personer. Mulighederne er mange og en ting er sikkert. Glade, inspirerede og motiverede medarbejdere er lig en større arbejdsindsats, som gerne skulle resultere i en større omsætning.