You are currently viewing Sådan designer du en fed fodboldfest

Sådan designer du en fed fodboldfest

Selvom alle ikke brænder lige meget for sporten, så er fodbold i det mindste en sport alle kender. Det vil sige de fleste kan være med til en fodboldfest og nyde temaet, selvom man ikke den største fodboldnørd. Men hvis du er den af dem der elsker fodbold med stort E, så bør du holde en fodboldfest som samler alle dine venner og klassekammerater. 

Man kan undre sig over hvorfor fodbold er så populær en sport; det har muligvis noget at gøre med hvor tilgængelig en sportsgren det er. Selvom man ikke har gået i en fodboldklub, så er der god chance for at man har sparket til at bold ude i skolegården. Så uanset om man er fan af Tottenham, en spansk fodboldklub eller ikke kender til en eneste klub, så kan man være med til en sjov fest med fodbold som tema.

Fodbold på storskærm

Når der er EM eller VM er det oplagt at holde en fodboldfest. Det er den perfekte anledning til at sætte det store lærred op i haven, så gæster kan se de vigtige landskampe på storskærm. Det giver en helt anden stemning og man har i højere grad mulighed for at leve sig ind i kampen. Med rigeligt chips, snacks og sodavand, er der gode chance for en succesfuld fodboldfest.

Klæd dig på til fodbold

Ofte har man noget bestemt tøj man gerne vil have på til en stor fest. Som pige kan man altid bruge en af de studenterkjoler til festen, som man alligevel var på nippet til at købe til studenterfest.

Naturligvis kan man også bare hoppe i en fodboldtrøje og shorts, uanset køn. Det er fordelen ved fodboldfester: man kan klæde sig så afslappe som man vil, for det handler nemlig om én ting. Det handler om fodbolden.