You are currently viewing Send din kære smukt afsted på den sidste rejse 

Send din kære smukt afsted på den sidste rejse 

Dødsfald i familien eller vennekredsen kan sætte en i en slags undtagelsestilstand, hvor man næsten er lammet af sorg. Det er naturligt at sørge over tabet af en ven eller et kært familiemedlem. Sorg og savn hører med til en naturlig reaktion på tabet af en nærtstående, og det er helt på sin plads at give sig selv lov til at give sig hen til denne følelse. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis man har brug for hjælp til alt det praktiske. En bedemand kan være en god støtte. 

Hvis man søger på Begravelse Holte, så dukker Uldahls Begravelse op. Her er tale om en begravelsesforretning med stolte traditioner. Du kan altid ringe eller kigge forbi og få en snak, hvis du står og skal bisætte eller begrave en af dine kære. Du vil blive modtaget med forståelse og medfølelse og en naturlig respekt. De venlige mennesker i denne forretning har stor erfaring fra bedemandserhvervet og kan hjælpe og vejlede dig, så det sidste farvel bliver værdigt og smukt. 

Specielle ønsker 

Måske har den afdøde efterladt papirer med beskrivelse af, hvordan han eller hun gerne vil bisættes eller begraves. Tag dette papir med, hvis du kommer til møde hos Uldahls. Det kan også være, at du og de andre efterladte har nogle ønsker. Så sig bare åbent frem. Det skal nok lykkes at får det hele til at falde på plads, så den sidste afsked med den afdøde kan blive et personligt farvel. 

For det er vigtigt at få sagt farvel på den rigtige måde til en, man har haft kær. Det må gerne være rørende og smukt, men samtidig er ord som værdighed og respekt nok også gode ord til at beskrive det, de fleste ønsker sig af en begravelse eller bisættelse.