You are currently viewing Verdens bedste bryllup

Verdens bedste bryllup

Sådan vil alle gerne have det – og uanset hvordan det går, så bliver det sjovt nok altid som præsten prædiker. Den største fest og dejligste oplevelse. For brudeparret, gæsterne og noget I alle kan se tilbage på som noget unikt i sig selv.

Men inden brylluppet skal der en masse på plads. Der er lange lister der skal hakkes af. Der skal være styr på alt – og gerne i god tid inden. Så kan alle nyde festen bedst muligt. Til bryllup er listen ekstra lang. Det kan derfor være en god idé eller ligefrem en nødvendighed at alliere sig med familie og venner. Så de ikke kun står for at komme med en god gave til ham eller hende og sørge for en god polterabend.

Styr på processen

Når der er styr på invitationer, tid og sted, bryllupstøj og brudepiger, best man og brudens far, så kommer de mindre ting. De er ikke små – men mindre end de helt store rammer. For når toastmasteren er fundet, så skal der detailplanlægges og han eller hun skal involveres og stå for en hel del koordinering. Toastmasteren leder slagets gang under hele festen – og slapper først af når natmaden er indtaget og brudevalsen er danset af.

Natmad og brudevals – the last kiss and goodnight.

Få styr på de vigtige ting først

Så når I har fundet en god toastmaster (de er allesammen gode!). Så skal han guides lidt. For det er rart med lidt retning for hvordan skal han ellers vide hvad for en underholdning til bryllup, der ønskes. Selvfølgelig kender han enten lidt til bruden eller gommen – men det er rart at underholdningen er lige i øjet. Underholdning er meget bredt som taler til bryllup eller bare noget så enkelt som sange til bryllup.

Mad og drikke – en stor del af festen

Men det er noget af en opgave – fordi der er mange detaljer ved bryllupper generelt. Maden til en buffet skal koordineres i forhold til taler. Er det tre til fire retters menu skal der sikres talerække og indlagte pauser. Er der dessert der skal anrettes, så skal både kage, sifon og flødeskum. NOget så banalt som at man så ikke skal løbe tør for co2 patroner skal der også tænkes på. Det er som at være Mette Frederiksen under corona for en dag. Alle vinkler skal dækkes og intet må gå galt.