You are currently viewing Skab dit eget design 

Skab dit eget design 

Design er noget vi forbinder med noget lækkert og færdigt og det koster som regel lidt mere at købe noget af en vis type design, fordi man også betaler for designet. Det kan være alt der har et design, hvad enten det er kopper eller stole, tøj eller parfumer.  

Gør det selv og spar penge  

Design der koster penge, er som regel noget der kendetegner det mærke du står med i hænderne. Vi ved alle hvordan ”Koglen” som lampe ser ud, fordi den har et unikt design som ingen andre har. Det kan være farligt at kopiere en andens design, hvis du lever af at designe noget og det færdige produkt er med salg for øje. Dette skyldes at en designer oftest designbeskytter sine værker. 

Går du rundt derhjemme og vil du gerne skabe et hjem med en masse gør-det-selv-løsninger, så er der intet i vejen med at du vælger at lade dig inspirere af andres design selvom at de er designbeskyttet, da det du laver, er lavet kun til dig selv.  

Selvom at man vælger at spare pengene på de dyre design og i stedet selv forsøger at skabe det look man har forelsket sig i, betyder det dog ikke at man kan gøre det for ingen penge. Står du f.eks. helt uden nogen møbler overhovedet og med ingen penge på kontoen, så kan det være at du overvejer et lån der skal hjælpe dig med at holde skindet på næsen, til den første løn er tikket ind på kontoen. Du kan læse om kviklån, hvis det er denne type lån du har kig på. 

Når du overvejer onlinelån 

Kviklån er det man kalder de lån som man kan søge om online og som hurtigt kan stå på kontoen, når først ansøgningen om lånet er blevet godkendt. Et kviklån kan man søge om mange steder og det er med at holde tungen lige i munden når man vælger sin långiver, for der er en del ting og kriterier der er vigtige at have med i sine overvejelser.  

Hvis du ikke har travlt, anbefales der at man finder pengene på en anden måde end ved at søge om et kviklån. Det skyldes at stort set uanset hvor du vil optage et kviklån, så er der tale om nogle høje omkostninger der er forbundet med lånet som helhed. Hvis du ikke har en økonomisk sans, vil det mest af alt give mening at du søger hjælpen fra din bank. 

Fordele ved at få dit lån igennem banken 

Når du vælger at søge om et lån i din egen bank, slipper du stadig ikke for omkostninger der er forbundet med lånet, men der er ret sikkert tale om nogle lavere omkostninger, end hvis der er tale om et onlinelån. Din bank kan desuden hjælpe dig med alt det andet der vedrører din økonomi, som f.eks. at hjælpe dig med at lægge et budget, så du hurtigst kan få oparbejdet en form for buffer, der kan dække hvis du skulle udsættes for uforudsete udgifter. 

Din bank vil som regel kende til din situation og vide hvad du ønsker, at dit lån skal dække. Hvis du står og har et job med kontrakt i hånden, men først får din første løn efter nogle uger, vil banken som regel have en forståelse for dit behov og hjælpe dig. Banken vil også have forståelse for at gør-det-selv-projekter er økonomisk bedre end andet, men ikke ens betydende med at det er gratis og at du selvfølgelig vil have brug for midler til materialerne.