You are currently viewing Sommerdrømme i Danmark 

Sommerdrømme i Danmark 

Hvis du er typen der forbinder sommerferie med udenlandsrejser, vil du blive overrasket over, hvor skønt dejlige Danmark kan være. De danske somre kan i høj grad konkurrere med sydens sol, og så kan du endda spare en masse penge på at tilbringe sommeren i Danmark. Danmark synes måske småt men oplevelserne store, og måske trænger du og din familie bare til at nyde hinanden selskab? Uanset hvad kan du helt sikkert få en fantastisk sommer i Danmark. Læse med her, hvor vi giver dig tips til, hvordan du får den fineste ferie i dejlige Danmark.  

Danmark er en undervurderet feriedestination, muligvis fordi vi forbinder sommerferie med italienske bjerge og solbrændte næser. Men sidstnævnte kan du roligt være sikker på at erhverve dig under den danske sol. Når dagene er på deres varmeste, ligger temperaturerne efterhånden mellem 20 og 30 grader. Vælger du at holde ferie I Danmark, bør du altså ikke glemme solcremen! 

Sommerland Sjælland, badebassiner og charme 

Hvis du vælger at tilbringe din sommerferie i Danmark, kan du overveje at leje et sommerhus nær Sjællands Odde. Her vil du være tæt på forlystelsesparken Sommer Sjælland, som med garanti vil være et hit blandt alle familiens medlemmer.  

De varme temperaturer giver dig også al mulig grund til at hive badebassinet frem og hoppe i pølen. En aktivitet din hund helt sikkert gerne vil deltage i. Men er du ikke så begejstret for at bade i hundehår, kan du købe en hundepool. På de varmeste dage trænger din hund, ligesom resten af familiens medlemmer, til at blive kølet ned, hvorfor en hundepool, er en god investering.  

Vælger du og din familie at leje et sommerhus nær Sjællands Odde, vil du blive mødt at hyggelige sommerhusområder, hvis sommerhuse præges af charme og emmer af hygge. Sjællands Odde ligger ikke mere end én times tid fra København, hvorfor det også er en overkommelig rejsedestination.